OrientExpress2010-van-Agda-Alex.reismee.nl

Boekarest - Bulgaarse grens

Na gebroken uit bed te zijn gerold en ons gewassen te hebben (niet in het bad dus maar in de gootsteen) besloten we toch maar het ontbijt in het hotel te doen en helaas viel dat ook een beetje tegen maar ja verschil moet er zijn zou mo zeggen. Even de kaartjes op de bus gedaan die we gister gekocht hadden. En dan weer op weg naar het station en onze trein staat alweer klaar. We hebben vandaag een slaap trein naar Turkije. En we delen het hutje met nog 3 andere mensen, en wederom zijn ze zeer vriendelijk. Deze keer zijn het allemaal mensen uit Roemenie zelf. Waarvan er 2 engels spreken en 1 niet een wat oudere zeer vriendelijke man. de jonge mensen zijn in eens weg. En we blijven over met de oude man, hij wil heel graag met ons praten maar wij begrijpen hem niet en hij ons ook niet dus er volgen gespreken met gebaren handen en voeten en zo lukt het ons best aardig We vinden het erg leuk dat hij het probeerd en dat wji proberen een beetje roemeens te praten vind hij ook leuk zo te zien aan zijn reacties.En nustaan we dan stil bij de grens van bulgarije..................Wachten tot we weer verder mogen. Eerst nog onze paspoorten laten zien aan de douane en onze gezichten laten zien aan de politie van Roemenië. Nog een uurtje stilstaan en daar gaan we weer. Tot de volgende grens controle.

Einde deel 1.